Om oss

I en värld som går emot digitalisering och automatisering blir förmågan att hantera stora mängder av information och data för att kunna få ut affärsvärde allt viktigare och viktigare. På Data Analytics Sweden har vi expertisen och erfarenheten att ta ditt företag till en helt ny nivå.

Vi kan dessutom alltid visa vad den finansiella effekten av vårt arbete är. På så sätt kan du och ditt företag säkerhetsställa vad den faktiska avkastningen är och vara säker på att ni gör det som är optimalt för er verksamhet.

Vi hjälper er exempelvis med strategi, analys, AI, marknadsföring och digital transformation. Vi arbetar direkt mot nyckelpersoner inom företag, koncernledning och styrelsemedlemmar/ägare.

Beroende på vad ditt företag vill göra anpassar vi uppdraget efter era behov. Vi kan erbjuda er expertis inom bland annat följande områden.

Vårt mål är att hitta affärsvärde och hjälpa er verksamhet framåt genom att arbeta inom bland annat följande områden.

  • Hitta kostnadsbesparingar
  • Minimera ditt företags ineffektiviteter
  • Öka din försäljning
  • Förbättra er strategi
  • Förbättra er vision
  • Maximera avkastningen på er era investeringar

VÅRT UPPDRAG OCH VÅR VISION

I en värld som går emot digitalisering och automatisering blir förmågan att hantera stora mängder av information och data för att kunna få ut affärsvärde allt viktigare och viktigare. På Data Analytics har vi expertisen och erfarenheten att ta ditt företag till en helt ny nivå.

Några av våra tjänster

För att ni ska lyckas i er verksamhet behöver ni kunna analysera digitala kanaler och plattformar. Konkurrensen är stor och den som lyckas använda data och analys på rätt sätt kommer att vara vinnaren på din marknad. Läs mer här

Våra tjänster inom digital marknadsföring och försäljning passar särskilt dig som arbetar med marknadsföring, försäljning och analys. Oavsett bransch eller företagsstorlek hjälper vi er. Läs mer här

I en snabbt föränderlig värld vet många företag om att framtidens beslut kommer att vara baserade på data och analys. Detta är ett måste för de företag som vill överleva och behålla sin position på marknaden. Läs mer här

Kontakta oss